עורך דין קניין רוחני
אל תבזבז כסף על עורך דין קניין רוחני !!!
כנראה שאתה לא צריך עורך דין לקניין רוחני !!!
אם לא השתכנעת, מי עורך דין קניין רוחני הטוב ביותר?
איך לבחור משרד עורכי דין לקניין רוחני?
כיצד בוחרים עורך דין לקניין רוחני,
ורשימת עורכי דין קניין רוחני מומלצים
בטרם תבחר עורך דין לקניין רוחני (רשימת עורכי דין לקניין רוחני מומלצים בהמשך המאמר) , קרא את המאמר הזה קרוב לוודאי שאתה לא זקוק לעורך דין לקניין רוחני אלא למשהו אחר:
1) אם ישך לך רעיון או המצאה, וברצונך לממש אותם ולתרגם אותם לכסף, ויש לך את הצורך בייעוץ ועזרה בנושא הפטנטים או שאר התחומים של הקניין הרוחני , קרוב לוודאי שאין לך צורך בעורך דין לקניין רוחני אלא בעורך פטנטנים או סוכן פטנטים. עורך דין לקניין רוחני, גם אם יהיה מיומן, קרוב לוודאי שלא יהיה באפשרותו לעזור לך בקידום הרעיון שלך ולעזור לך להפוך אותו לבקשת פטנט. עורך דין לקניין רוחני לא יודע וגם לא אמור לדעת כיצד עורכים ורושמים פטנט. כדי לדעת כיצד לכתוב לערוך ולרשום פטנט יש צורך בהשכלה מדעית שאותה יש לעורכי פטנטים ובדרך כלל אין אותה לעורכי דין גם לא לאלה העוסקים בקניין רוחני. בשאר הנושאים בתחום הקניין הרוחני בארץ וברחבי העולם לעורך הדין לקניין רוחני יש יותר יכולות אך בדרך כלל גם בהם הוא כמעט תמיד נעזר בעורך פטנטים מיומן . ברישום פטנט בארץ ובעולם חייבים גם עורכי דין לקניין רוחני להיעזר בשירותיו של מדען שלמד עריכת פטנטים. על פי חוק הפטנטים, לכל עורך פטנטים חייב להיות תואר מדעי, ולכן הוא מסוגל לתרגם ולנסח את ההמצאות הטכנולוגיות לפסים משפטיים. כאמור לעורך פטנטים מיומן אמורה להיות היכולת הזו. לעומת זאת, לעורך דין קניין רוחני לא נדרשת בכלל השכלה מדעית ולכן הוא חסר את הכישורים הבסיסיים לרישום פטנטים. (אלא אם כן מדובר בעורך דין קניין רוחני שהוא גם עורך פטנטים או עורך דין שיש לו השכלה מדעית מקיפה בתחום הרלוונטי) .
2) עורך דין לקניין רוחני יכול לעזור לך לעשות הסכמים עם משקיעים פוטנציאלים או שותפים פוטנציאלים לבקשת הפטנט. עורך דין לקניין רוחני יכול לסייע רבות בכל הקשור למשא ומתן עם משקיעים פוטנציאלים בפטנט,במדגם, בסימן המסחרי, או בזכות היוצרים (כולם יחד נקראים קניין רוחני) או עם גופים שמעוניינים לרכוש רישיונות שימוש בקניין הרוחני . כאמור לעיל אלה סוגיות שבדרך כלל לא דנים בהם בשלבים הראשונים של העברת ההמצאה מרעיון לבקשת פטנט. זאת ועוד, עורך דין לקניין רוחני יכול גם לעזור לך ולייצג אותך , במקרים בהם יש צורך בתביעות משפטיות על הפרות של קניין רוחני . בנוסף, לעתים יכול עו"ד קניין רוחני לסייע לך בבניית אסטרטגיית קניין רוחני אך בדרך כלל הוא לא יעשה זאת ללא עזרתו של עורך פטנטים צמוד. להערכתי אם טרם הגשת לרישום בקשת פטנט או בקשה לרישום סימן מסחר או בקשה לרישום מדגם ובעיקר אם טרם ערכת חיפוש פטנטים, סימני מסחר ו/או מדגמים אין לך כל צורך בשירותים של עורך דין קניין רוחני. לפני שנכנסים להוצאות משפטיות מיותרות , מומלץ מאוד לעשות כמה בדיקות אצל עורך פטנטים ולא אצל עורך דין לקניין רוחני.
3) הדבר הראשון שיש לבדוק האם הרעיון או ההמצאה או השם המסחרי או הסימן המסחרי ראויים להירשם כאחד הסוגים של הקניין הרוחני, כלומר האם אפשר לרשום את ההמצאה או את הרעיון או את השם או את הצורה כאחד מהסוגים של הקניין הרוחני (מדגם , סימן מסחר, פטנט , זכויות יוצרים,) לפעמים יש לאנשים רעיונות מבריקים אך לא ניתן לרשום אותם ולהבטיח את הקניין הרוחני מסיבות שונות ומשונות. בעל המקצוע שידע האם אפשר לרשום את ההמצאה או השם או התבנית כאחד מהסוגים של הקניין הרוחני או לא, הוא כאמור עורך פטנטים ולא עורך דין קניין רוחני! כדי לסבר את האוזן, על פי פקודת המדגמים וסמני המסחר לא ניתן לרשום סימן מסחר על כל שם . לדוגמא : בית החרושת "שמן" לא יכול לרשום סימן מסחר על השם "שמן" כי זהו שם בשפה העברית. הוא יכול אולי לרשום סימן מסחר על הלוגו של שמן אבל לא על השם "שמן" למעשה מסתבר שבמקרה זה כנראה שמקימי ויוזמי בית החרושת שמן לא נתנו את דעתם על השם הראוי ל חברה. או שהם לא התייעצו עם עורך הדין הנכות לקניין רוחני או שהם לא התייעצו עם עורך פטנטים. כי אחרת אין כל הסבר לשם חסר ההיגיון הזה שהם בחרו שלמעשה כמעט ולא ניתן להגן עליו מפני מעתיקנים. באותו אפון גם חברת "דלק" לא יכולה לרשום סימן מסחר על השם "דלק" אלא רק על הלוגו של דלק ואולי אפילו על שילוב הצבעים של הלוגו. גם הם כנראה לא התייעצו עם עורך דין קניין רוחני ובוודאי שלא עם עורך פטנטים. על פי חוק הפטנטים, כדי שהמצאה תוכל להתקבל כפטנט צריכים להתקיים לגביה מספר קריטריונים מצטברים כדלקמן: "המצאה, בין שהיא מוצר או בין שהיא תהליך, בכל תחום טכנולוגי, שהיא חדשה, מועילה, ניתנת לשימוש תעשייתי ויש בה התקדמות המצאתית" כעת ננסה לבדוק כל קריטריון בנפרד:
"המצאה"- זהו התנאי הרישום לרישום בקשת פטנט. כל עורך דין קניין רוחני יודע שחשוב להבין שהכוונה כאן היא להמצאה ולא לתגלית. אם לדוגמא מדען גילה חוקי טבע או תופעה מסוימת מהמדע (מיפוי הגנום האנושי), עורך דין לקניין רוחני או עורך פטנטים לא יכולו לרשום על כך בקשת פטנט. מדובר בתגלית שלא ניתן לייחס אותה למי שגילה אותה ואף עורך דין קניין רוחני לא יוכל להגן על התגלית מבחינה משפטית (למעט אולי מתן כבוד מדעי למי שגילה את התופעה).
"מוצר או תהליך" – הפטנטים "החזקים" יותר קרי שעורכי הפטנטים או עורכי הדין של הקניין הרוחני יציינו שקל יותר להגן עליהם בבתי המשפט הם הפטנטים של המוצרים. הפטנטים המבוססים על תהליך ייצור מסוים הם פטנטים "חלשים יותר" שקשה לעורכי דין קניין רוחני או לעורכי פטנטים ילהגן עליהם מבחינה משפטית.
"חדשה" – המצאה תיחשב כהמצאה חדשה אם לא נרשמה בעבר בפורום או במדיה כלשהי, בארץ ובעולם. אם לא מדובר בהמצאה חדשה, לא ניתן לתת כל בלעדיות על ההמצאה לממציא. כדי לעמוד בקריטריון זה, יש לערוך חיפוש פטנטים מעלים במאגרי מידע ברחבי העולם. לכן, כדאי תמיד לעשות את החיפוש פטנטים בטרם מבזבזים כסף על עורך דין פטנטים או על כתיבת בקשת פטנט אצל עורך פטנטים.
"מועילה" לא תמיד ברור למה הכוונה במילה "מועילה" ולשם כך יש צורך להתייעץ עם עורך פטנטים, או לפחות עם עורך דין לקניין רוחני אך הכוונה היא שההמצאה מקדמת איזו שהיא תכלית.
"ניתנת לשימוש תעשייתי" – הכוונה היא שניתן לייצר את ההמצאה במסגרת התעשייה.
"יש בה התקדמות המצאתית" – התנאי הזה הוא התנאי הבעייתי ביותר, שלעיתים גם עורכי פטנטים מיומנים מתווכים עליו מבחינה מקצועית. ככלל אצבע התקדמות המצאתית היא התקדמות שבעל מקצוע ממוצע מהתחום שבו עוסקת ההמצאה לא רואה בהמצאה דבר מובן מאליו, או בקיצור בעל מקצוע ממוצע בתחום לא הגיע ולא היה מגיע לתובנות של ההמצאה ללא ההמצאה.
4) כאמור אם טרם ערכת חיפוש פטנטים או חיפוש של סימני מסחר או חיפוש של מדגמים, ועם טרם הגשת בקשת פטנט לרישום, או בקשה לרישום של שאר הסוגים של הקניין הרוחני , את המפגש הראשון יש לערוך עם עורך פטנטים ולא עם עורך דין לקניין רוחני. במהלך הפגישה עם עורך הפטנטים, יש להקשיב היטב לעורך הפטנטים ולטיפים ולעצות בתחום הפטנטים או שאר הסוגים של הקניין הרוחני שהוא נותן. אם עורך הפטנטים לא ממליץ לך לעשות חיפוש פטנטים בטרם מתחילים להשקיע בעריכת וברישום של בקשת הפטנט, או שאר הבקשות האחרות בתחום של הקניין הרוחני יש להיזהר מעורך הפטנטים הזה! כמובן, גם עם הגעת בטעות לעורך דין לקניין רוחני ובפגישת הייעוץ שקיימתם הוא לא המליץ לך לעשות חיפוש פטנטים או חיפוש סימני מסחר או חיפוש מדגם לפני שמתחילים לערוך ולרשום את הפטנט,(או את שאר הסוגים של הקניין הרוחני) כדאי מאוד לבדוק שנית את רמת המקצועיות של אותו עורך דין לקניין רוחני והאם הוא בכלל עורך דין שמתמחה בתחום הקניין הרוחני או שהוא עורך דין שמתמחה בתחומים אחרים.
רק אם לאחר הפגישה עם עורך הפטנטים הוא ממליץ לך לפנות לקבלת ייצוג מעורך דין לקניין רוחני יש לפנות לייעוץ לעורך דין לקניין רוחני.
5) אם למרות המלצתי החד משמעית בעניין ייעוץ בקניין רוחני, אתה בכל זאת מעוניין להגיע לעורך דין לקניין רוחני (ולא לעורך פטנטים) לצורך קבלת ייעוץ ראשוני, כדאי לבדוק מה רמת השכלתו המדעית של עורך הדין לקניין הרוחני שאמור לתת לך את הייעוץ. האם יש לו רקע מדעי? אם כן האם הוא בעל תאר ראשון במדעים? (שזו דרישה מינימלית לעורכי פטנטים) או שהוא בעל תואר שני ושלישי במדעים? בנוסף, יש לבדוק מה רמת האנגלית של עורך הדין לקניין הרוחני. תחום הפטנטים וגם שאר התחומים של הקניין הרוחני הוא תחום בינלנאומי שמתנהל רובו ככולו בשפה האנגלית. עורך דין לקניין רוחניחייב שכתיבת האנגלית שלו תהיה ברמת שפת אם. עורך דין לקניין רוחני שרמת האנגלית שלו היא רק בינונית, כנראה שהוא לא עורך דין שממש מתמחה בתחום הקניין הרוחני.
6) יש לבדוק האם אפשר לשוחח עם עורך הדין לקניין הרוחני בשיחת ייעוץ ראשוני בחינם? או שכבר על פגישת הייעוץ הראשונה עורך הדין לקניין רוחני רוצה לגבות ממך שכר טרחה מפולפל. מרבית עורכי הדין לקניין רוחני ידרשו שכר טרחה כבר עבור הייעוץ הראשוני , מכיוון שהם יודעים שהם לא יכולים לערוך או לרשום או לערוך חיפוש פטנטים, ולכן , אם לא יגבו כסף עבור ייעוץ ראשוני אז ממה הם יתפרנסו? לעומת זאת, ניתן למצוא עורכי פטנטים שלא גובים כסף עבור פגישת הייעוץ הראשונה. עורך הפטנטים בניגוד לעורך דין לקניין רוחני, יודע, שעיקר העבודה והפרנסה היא לא בפגישת הייעוץ הראשונה אלא בעריכת הפטנט וברישום הפטנט ואו סימן המסחר ו/או המדגם בארץ ובעולם ולכן יש סיכוי רב יותר שהוא יסכים "לתרום" את שעת הייעוץ הראשונה שלו. להערכתי, עורך פטנטים שלא מוכן לשוחח איתך בפגישת יעוץ חינם ראשונית, גם כשתהייה לקוח שלו הוא יהיה חסר סבלנות וקרוב לוודאי שהוא יחייב אותך בהמשך בשכר טרחה על כל צעד ושעל שהוא יעשה.
7) יש לבדוק מה הוותק המקצועי שיש לאותו עורך דין לקניין רוחני ובעיקר למשרד עורכי דין קניין רוחני שבו עובד אותו עורך דין קניין רוחני האם מדובר במשרד עורכי דין לקניין רוחני שמתמחה בקניין רוחני במשך שנה או במשך עשר שנים? האם הם עוסקים רק בתחום קניין רוחני או שהם עורכי דין שעוסקים גם בקניין רוחני אבל גם בתחומים שונים לחלוטין. מסתבר, שכמו בכל תחום יש גם בתחום עריכת הדין משמעות לניסיון. יש לבדוק האם יש לעורך הדין לקניין הרוחני ניסיון בליטיגציה – קרי ניסיון של הופעה בבית המשפט בתחום הקניין הרוחני. עלי לציין שבתחום הקניין הרוחני יש מעט מאוד מאבקים משפטיים בבתי משפט (בשל העלויות המאוד יקרות של מלחמות בתחום זה) ולכן יש לברר שלעורך הדין לקניין הרוחני יש את הניסיון בהופעות בבתי משפט בתחום הקניין הרוחני. יש לברר האם עורך הדין לקניין רוחני ייצג בתחום הקניין הרוחני אי פעם גוף מדעי גדול כמו מוסד אקדמי גדול או מכון מחקר גדול ? עורך דין קניין רוחני שמעולם לא היה לו לקוח בקנה מידה כזה, קרוב לוודאי שרמת הניסיון שלו בתחום הקניין הרוחני היא מוגבלת.
8) יש לבדוק כל עורך דין לקניין רוחני שמתמחה בתחום הקניין הרוחני וכן כל משרד עורכי פטנטים גם באינטרנט. לעיתים ניתן לקבל המלצות ו/או השמצות על עורכי דין קניין רוחני מבדיקה פשוטה במנוע החיפוש גוגל. אפשר פשוט להכניס את הביטוי "המלצה על עורך דין קניין רוחני" או המלצות על עורכי דין קניין רוחני" או "עורכי דין קניין רוחני מומלצים" אפשר גם סתם להכניס את שמו של עורך הדין לקניין רוחני במנוע החיפוש גוגל ולראות מה התוצאות. כמובן יתכן שההשמצות על עורך הדין לקניין הרוחני הן חסרות שחר. אך יחד עם זאת, עורך דין קניין רוחני שיש עליו רק השמצות ואין על אותו עו"ד קניין רוחני המלצות מחייב בדיקה נוספת. כדאי גם לבדוק ברשת המקצועית LinkedIn את ההמלצות וחוות הדעת המקצועית שעו"ד קניין רוחני קיבל שם. יש לציין שמדובר ברשת חברתית עסקית מקצועית B2B ולכן לחוות הדעת על הרמה המקצועית של עורך דין קניין רוחני ברשת זו, ה- LinkedIn יש משמעות. כדאי לבדוק את עורכי הדין לקניין הרוחני גם באתרים שלהם באינטרנט. משרד עורכי דין קניין רוחני ללא אתר באינטרנט, כמוהו כחנות ללא חלון ראווה. כדאי לראות האם באתר האינטרנט מופיעות גם התמונות של הצוות המקצועי. משרדי עורכי דין לקניין רוחני שבהם מתחלף הצוות המקצועי ללא הרף (מסיבות שונות לרבות יחסי עבודה רעועים) אינו נוהג לפרסם את שמות עורכי דין לקניין רוחני ושאר אנשי הצוות והתמונות שלהם באתר האינטרנט. אין לך עניין להגיע למשרד עורכי דין קניין רוחני שהצוות המקצועי מתחלף בו חדשות לבקרים. תיק רישום או הגנה או הפרה של קניין רוחני עלול להמשך מספר שנים ולא כדאי שעורכי הדין לקניין רוחני יתחלפו ללא הרף.
9) יש לקבל המלצות על כל עו"ד לקניין רוחני שאתה מתכוון שייצג אותך ויטפל לך בתיק הקניין הרוחני שלך (בעיקר כשמדובר בתיק פטנטים שהסתבך ויש צורך בהתדיינות בבית המשפט). ההמלצות הטובות ביותר הן המלצות של לקוחות מרוצים שהשתמשו בשירותיו של עורך הדין לקניין רוחני ושממליצים על עורך דין קניין רוחני אפשר לבקש מעורך הדין לקניין רוחני ם גם לשוחח עם לקוחות מרוצים אם אתה מכיר את הלקוחות המרוצים באופן אישי כדאי לברר איתם מה היכולות המוכחות של עו"ד לקניין הרוחני שאת שירותיו אתה מתכוון לגייס. יש לשאול ולברר גם על סיפורי הצלחה של אותו משרד עו"ד לקניין רוחני . כשעורך הדין לקניין רוחני מסוגל להראות לך סיפורי הצלחה, זה אמור לחזק את העובדה שמדובר במשרד עורכי דין קניין רוחני הם בעלי ניסיון מוכח.
10) מומלץ תמיד לבחור במשרד עורכי דין קניין רוחני בעל ותק שיש בו מספר עורכי דין קניין רוחני. יש לבדוק אם עורך הדין לקניין רוחני, האם הוא עובד בשיתוף פעולה עם עורך פטנטים. עורך דין קניין רוחני, שאינו עובד בשיתוף פעולה צמוד עם עורך פטנטים, אינו עורך דין מומחה לקניין רוחני. עורך דין קניין רוחני, אינו יכול לבסס מלחמות משפטיות, ללא עזרה צמודה של עורך פטנטים מיומן. עורך דין קניין רוחני, שטוען שהוא יודע הכל ואינו זקוק לעורך פטנטים צמוד בניהול מלחמת הפטנטים, הוא כנראה בעל מקצוע יהיר ומסוכן.
11) עליך לבדוק האם נוח לך לשוחח עם עו"ד קניין רוחני האם הוא עושה רושם של עו"ד קניין רוחני יהיר, או שההתרשמות שמדובר בעורך דין קניין רוחני שלמרות מעמדו הוא נעים הליכות ומדבר איתך בקלילות וחופשיות וללא יאגו (מדבר בגובה העיניים). יש לקחת בחשבון שעורך דין לקניין רוחני שמתנשא עליך כבר בתחילת הדרך, יהיה לך מאוד קשה ואולי גם לא נעים לעבוד איתו בהמשך.
12) בסופו של דבר יש לסמוך גם על האינטואיציה של כל אחד ואחד מכם. אם ההרגשה הפנימית אומרת לכם שזה לא עורך הדין לקניין רוחני שאותו אתה רוצה, ושהשתכנעת (למרות המלצותיי ) שאין צורך בעורך פטנטים אלא רק בעורך דין לקניין רוחני הימנע מלחתום עם עו"ד כזה על ייפוי כח והסכם שכ"ט ויש להמשיך לחפש.
לקבלת שיחת ייעוץ ללא תשלום בנושא קניין רוחני
התקשר לסניף תל אביב לטל': 03-6852226
או לסניף חיפה לטל': 04-8110007
פגישת הייעוץ הראשונית היא חינם וללא כל התחייבות מצידך
אם אתה מתעניין בפטנטים או בשאר התחומים של הקניין הרוחני כדאי שתקרא גם את המאמרים הבאים שחשובים מאוד לעניין הגשת בקשות פטנט ועבודה עם עורכי פטנטים, לשם כך לחץ על :
תפקידו של עורך הפטנטים , איך מוצאים עורכי דין קניין רוחני מומלץ , אין מוצאים עורך דין קניין רוחני מומלץ ,משרדי עורכי פטנטים , מתי כדאי לעשות חיפוש פטנטים מתי כדאי לעשות חיפוש קניין רוחני,רישום פטנטים בארץ ובעולם ,למי שייך הפטנט לעובד או למעביד ? ,עורכי דין לפטנטים , עורכי דין לקניין רוחני, משרד עורכי דין לקניין רוחני, פטנטים ממה יש להיזהר ? , כיצד מגינים על קניין רוחני,אגרות רישום פטנטים ,פטנטים ירוקים
רשימת משרדי עורכי דין קניין רוחני או עורכי דין קניין רוחני או עו"ד קניין רוחני מומלצים בישראל: (לאחר מכן יש רשימת עורכי פטנטים מומלצים)
להלן רשימה של עורכי דין קניין רוחני בישראל, עו"ד קניין רוחני בישראל, משרדי עורכי דין קניין רוחני בישראל, משרדים לעריכת דין בתחום קניין רוחני, משרדי עו"ד לרישום קניין רוחני, רשמי קניין רוחני וכדאי לעיין ברשימת עוה"ד . בטרם תבחר במשרד עו"ד שמתמחה בתחום הקניין הרוחני שלך.
* עורך דין קניין רוחני – עמית ליבוביץ עו"ד קניין רוחני. כתובת המשרד: רח' ז'בוטינסקי 5 רמת גן 5252000 . טלפון: 03-7522211, דוא"ל: amit@lklaw.co.il . עו"ד לקניין רוחני עמית ליבוביץ הוא גם עורך דין לקניין רוחני, וגם עורך דין לתחומים מסחריים נוספים. לעו"ד עמית ליבוביץ ניסיון רב בטיפול ובייצוג בתיקי קניין רוחני סבוכים, עורך דין קניין רוחני עמית ליבוביץ הוא שותף במשרד עורכי דין לקניין רוחני ליבוביץ כפרי שממוקם ברמת גן.
* עורך דין פטנטים לוטם כפרי – עו"ד קניין רוחני . כתובת המשרד רח' ז'בוטינסקי 5 רמת גן טלפון : 03-7522211 פקס : 03-7522201 טלפון סלולרי 052-5425010 דוא"ל: lotem@lklaw.co.il עורך דין קניין רוחני לוטם כפרי מתמחה גם בתחומים נוספים לרבות תכנון ובנייה, משפט מסחרי , מקרקעין ומשפט אזרחי רגיל. עו"ד קניין רוחני לוטם כפרי הוא שותף במשרד עורכי דין קניין רוחני ליבוביץ כפרי שממוקם כאמור ברמת גן.
* עורך דין קניין רוחני אמנון שילה – עו"ד קניין רוחני . כתובת רחוב חורי קומה 7 (בית סולל בונה ) חיפה טל' 04-9830111 טל' נייד עורך דין קניין רוחני אמנון שילה מתמחה גם בדיני עבודה, דיני תעבורה משפט אזרחי ומשפט מסחרי.
* עורך דין קניין פיראס עאזם – עו"ד קניין רוחני. כתובת רח' הבנקים 3 טלפון 04-6382110 טלפון נייד 050-3343349 עו"ד קניין רוחני פיראס עאזם , הוא עורך דין קניין רוחני שמתמחה בתחום הקניין הרוחני, אך מתמחה גם בפשיטות רגל, נדל"ן, ומשפט מסחרי.
* עו"ד קניין רוחני איילת שילה – עורך דין קניין רוחני. כתובת רחוב חורי קומה 7 (בית סולל בונה ) חיפה טל' 04-9830111 עורכת דין קניין רוחני. עו"ד איילת שלה מתמחה גם בפשיטות רגל, דיני עבודה, משפט אזרחי ומשפט מסחרי.
רשימת עורכי פטנטים מומלצים :
* עורך פטנטים דר' ירון חפץ
עורך פטנטים דר' ירון חפץ הוא דר' לפיסיקה ועורך פטנטים מומחה לאלקטרוניקה וחשמל. עו"פ דר' ירון חפץ פועל במסגרת משרד עורכי פטנטים חיפה, משמש כיועץ פטנטים רשם פטנטים ועורך פטנטים לחברות הי טק מובילות לרבות חברת GENERAL ELECTRIC . דר' ירון חפץ עובד בכל איזורי הארץ והוא משמש גם עורך פטנטים בתל אביב , עורך פטנטים בירושלים, עורך פטנטים בחיפה ועורך פטנטים בראשון לציון. דר' ירון חפץ עובד במסגרת משרד עורכי פטנטים בתל אביב שמשרדיה : רח' י.ד. ברקוביץ 4 קומה 6 (מגדל המוזיאון) טלפון במשרד 1-800-229-444 לפרטים נוספים על משרד עורכי פטנטים לחץ : משרד עורכי פטנטים
* עורכת פטנטים – עו"פ דר' מרגנית גולדרייך
דר' מרגנית גולדרייך – בעלים ומנכ"לית גולד פטנטים (1992) בע"מ, משרד עורכי פטנטים חיפה , משרד עורכי פטנטים תל אביב. גולד פטנטיםבעל נסיון והתמחות בתחומים רבים כגון: עו"פ לכימיה, עו"פ לתוכנה, עו"פ למכניקה, עו"פ לביורפואה, עו"פ לאלקטרוניקה, עו"פ לאלקטרואופטיקה, עו"פ למיקרוסקופיה, עו"פ להנדסת מכונות. דר' גולדרייך משמשת כמרצה ללימודי קניין רוחני בתוכנית לימודי MBA (תואר שני במנהל עסקים) בטכניון. דר' מרגנית גולדרייך משמשת גם כמנטורית לצוותי מחקר ופיתוח מגוונות. המשרד בחיפה: רח' יוחנן הסנדלר 15 מפרץ חיפה טל' 04-8110007 – עריכת פטנטים בחיפה, רישום פטנטים בחיפה , המשרד בתל אביב – רח' י.ד. ברקוביץ 4 קומה 5 (מגדל המוזיאון) תל אביב טל' 03-6852226- עריכת פטנטים בתל אביב, רישום פטנטים בתל אביב. לפרטים נוספים על דר' מרגנית גולדרייך לחץ : עריכת פטנטים
*עורך פטנטים – עו"פ דר' צבי טף
עו"פ צבי טף משמש כעורך פטנטים חיפה, וגם כעורך פטנטים בתל אביב. דר' צבי טף מומחה בכימיה חישובית ואנליטית, כימיה ביופיזית ובביוטכנולוגיה, הוא עובד במשרד עורכי פטנטים חיפה כעורך פטנטים מוביל ויועץ מדעי. לעורך פטנטים דר' צבי טף יש ניסיון של שנים רבות בעריכת פטנטים ובייצוג וטיפול בתיקי פטנטים מסובכים. המשרד בתל אביב רח' י.ד. ברקוביץ 4 (מגדל המוזיאון) תל אביב טל' 03-6852226 משרד עו"פ בחיפה – רח' יוחנן הסנדלר 15, צ'ק פוסט, חיפה. לפרטים נוספים על עו"פ צבי טף , לחץ: עורך פטנטים
* גולד פטנטים וייעוץ כלכלי ( 1992 ) בע"מ
משרד עורכי פטנטים תל אביב וגם משרד עורכי פטנטים חיפה, הם סניפים בהנהלת דר' מרגנית גולדרייך שמשמשת גם כמנהלת וגם כבעלים של המשרד. לדר' גולדרייך ניסיון עשיר בניהול קניין רוחני והיא משמשת גם כמרצה בקניין רוחני וברישום פטנטים במוסדות אקדמים שונים לרבות בטכניון שבחיפה. בגולד פטנטים עורכי פטנטים כשלכל אחד מומחיות בתחום ספיצפי במדעי החיים, ההנדסה והטכנולוגיה. במשרד יש עורך פטנטים לאלקטרוניקה, עורך פטנטים כימיה, עורך פטנטים פיסיקה, עורך פטנטים תוכנה, עורך פטנטים מכניקה, עורך פטנטים ביוטכנולוגיה, עורך פטנטים אלקטרואופטיקה, עורך פטנטים הנדסת מכונות, עורך פטנטים ביורפואה, עורך פטנטים תרופות, עורך פטנטנים הנדסת מזון. כתובת משרד עורכי הפטנטים בחיפה : רח' יוחנן הסנדלר 15 צ'ק פוסט חיפה טל' 04-8110007 כתובת משרד עורכי פנטים בתל אביב : רחוב י.ד. ברקוביץ 4, קומה 5. ת"א טלפון 03-6852226 לפרטים נוספים על גולד פטנטים וייעוץ כלכלי (1992 ) בע"מ לחץ כאן : רישום פטנטים
לקבלת ייעוץ חינם בנושא קניין רוחני
התקשר לייעוץ ראשוני חינם
לסניף תל אביב לטל': 03-6852226
או לסניף חיפה לטל': 04-8110007
פגישת הייעוץ הראשונית היא ללא תשלום וללא כל התחייבות מצידך
משרדי עורכי דין קניין רוחני עוסקים בן השאר בייצוג ממציאים ויזמים בתחום הקניין הרוחני באמצעות עו"ד קניין רוחני בישובים הבאים : עורך דין קניין רוחני בחיפה, עורך דין קניין רוחני בתל אביב, עורך דין קניין רוחני קרית ים, עורך דין קניין רוחני בקרית אתא, עורך קניין רוחני דין בקרית טבעון, עורך דין קניין רוחני דרכים בטירת הכרמל, עורך דין קניין רוחני בקרית חיים, עורך דין קניין רוחני בעפולה, עורך דין קניין רוחני בטבריה, עורך דין קניין רוחני בקרית שמונה, עורך דין פקניין רוחני בכרמיאל, עורך דין קניין רוחני בצפת, עו"ד קניין רוחני בנהרייה,עו"ד קניין רוחני באשקלון, עו"ד קניין רוחני בקריות, עו"ד קניין רוחני בקרית מוצקין, עו"ד קניין רוחני בעפולה, עו"ד קניין רוחני באילת, עו"ד קניין רוחני ברמלה, עו"ד קניין רוחני בקרית גת, עורך דין קניין רוחני בקריח מלאכי ,עורך דין קניין רוחני רמת גן, עורך דין קניין רוחני באר שבע, עורך דין קניין רוחני חדרה, עורך דין קניין רוחני נתניה, עורך דין קניין רוחני כפר סבא, עורך דין קניין רוחני רעננה, עורך דין קניין רוחני אשדוד, עורך דין קניין רוחני בקריות עורך דין קניין רוחני קרית ביאליק, עורך דין קניין רוחני תל אביב , עורך דין קניין רוחני בת"א, עורך דין קניין רוחני ת"א עורך דין קניין רוחני חולון, עורך דין קניין רוחני ראשון לציון, עורך דין קניין רוחני ירושליים, עורך דין קניין רוחני בגבעתיים, עורך דין קניין רוחני הרצליה ,עורך דין קניין רוחני ארה"ב, עורך דין קניין רוחני תל אביב, עורך דין קניין רוחני ת"א עורך דין קניין רוחני קיסריה , עו"ד פקניין רוחני חיפה עו"ד קניין רוחני בצפון עו"ד קניין רוחני במרכז, עו"ד קניין רוחני בדרום , עורך דין קניין רוחני בצפון ועוד..
מושגים נוספים בקניין רוחני שכדאי לקרוא עליהם
חוקי קניין רוחני
עדכון חוק הפטנטים
עלות רישום פטנט
עורכי דין קניין רוחני
עורך דין פטנטים
עורך דין סימן מסחר
עורך פטנטים
עלות רישום סימן מסחר
פקודת סימני מסחר בחוקי קניין רוחני
חוק זכויות יוצרים
משרד עורכי פטנטים
עורך דין קניין רוחני
פטנטים ממוסחרים
סיפורי הצלחה
זכויות יוצרים
אסטרטגית קניין רוחני
רישום פטנטים
רישום סימן מסחר
הצלחות בפטנטים
רישום פטנטים
חיפוש פטנטים
שירותי גולד פטנטים
רישום סימני מסחר
בקשות מדגם